Hein_en_Luuk_over_ons_1.JPG

Over ons

Van Gils Footcare is een betrouwbare speler op het gebied van orthopedische schoentechniek en podotherapie. Onze hoofdvestiging is centraal gelegen aan de A58 in Moergestel. Ook vanuit onze tweede vestiging in Leiderdorp helpen wij onze klanten met diverse mobiliteitsproblemen. Van Gils Footcare heeft diverse spreekuurlocaties om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Van Gils Footcare is opgericht door Luuk van Gils en Hein van Gils.

voeten_tegen_boom_over_van_gils_footcare_tabs.png

De 'Van Gils methode'

Van Gils Footcare is gestart met een heldere missie: kwaliteit en esthetiek van orthopedische schoenen naar een hoger niveau tillen.

Met onze achtergrond in modeschoenen gaan wij voor een modieuzere orthopedische schoen, zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen.

De totale productie van de orthopedische schoenen vindt plaats in Moergestel. Van Gils Footcare werkt met seizoensgebonden kleuren en een wisselende collectie modellen, waardoor de drempel tot het dragen van orthopedische schoenen verlaagd wordt.

Team_2018_tabs.jpg

Team Van Gils Footcare

Samen werken we hard aan uw schoenen, steunzolen of aanpassing, zodat u tevreden ons pand verlaat!

Luuk_2018.jpg

Luuk van Gils

​Eigenaar - senior orthopedisch schoenmaker - podotherapeut

Wat is er nu fijner dan iedere dag doen wat je het allerleukste vindt? Ik ben opgegroeid tussen de schoenen. De liefde voor het vak is me met de paplepel ingegoten.
Mooie orthopedische schoenen: het klinkt voor velen onmogelijk, maar is voor mij dé drive geweest om te starten met dit bedrijf. Een tevreden klant, dat is waar wij als team iedere dag voor gaan. Die stralende lach van iemand die blij is met zijn nieuwe mooie orthopedische schoenen geeft me iedere keer weer kippenvel en maakt me trots.

Hein_2018.jpg

Hein van Gils

Eigenaar - senior orthopedisch schoenmaker

Ik heb zoveel drive en passie in mijn werk, al 35 jaar lang, elke dag opnieuw, dat het voelt als het uitoefenen van mijn hobby.
Binnen ons team, met vele mogelijkheden, hebben we het vertrouwen dat we het samen kunnen. Het blijft een geweldige uitdaging om alle voet- en loopbeperkingen op de mooist mogelijke manier op te lossen. Vaak zo, dat je het verschil met de confectieschoen nauwelijks ziet.
De blijdschap van de klanten over hun schoenen, geeft mij de voldoening van mijn werk.

Jeroen_2018.jpg

Jeroen Waslander

​Orthopedisch schoentechnisch medewerker

Of het nu gaat om een paar mooie orthopedische schoenen of goede steunzolen, samen met u tot het gewenste resultaat komen en daar met eigen handen aan meewerken. Dat maakt het werken bij Van Gils Footcare zo leuk en veelzijdig!

Mariska_2018.jpg

Mariska van Straten-Pieterse

Vestigingsmanager Leiderdorp

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het organiseren, plannen en structureren van de processen. Heel divers, afwisselend en uitdagend, maar vooral dankbaar!
Ik werk al jaren met veel plezier in de branche. Het voelt goed om deel uit te mogen maken van het team van Van Gils Footcare. Ik vind het belangrijk dat u zich welkom voelt. We werken allemaal aan hetzelfde doel en met dezelfde betrokkenheid, zodat u tevreden de deur uit loopt, daar doe ik het voor!

Wim_2018.jpg

Wim Hoddenbagh

Vestigingsmanager Moergestel

Een logistieke uitdaging of een schoen technisch vraagstuk, er ligt elke dag wel iets op de loer. De wens van een klant dwingt ons om creatief te zijn. Dat kan creatief zijn op esthetisch gebied of elders in het proces. Dit maakt elke schoen uniek en voor mij een genot om aan mee te mogen werken.

Paul_2018.jpg

Paul Volwater

​Senior orthopedisch schoenmaker

Creativiteit, omgang met mensen en de techniek om van elk paar schoenen een uniek exemplaar te maken, zijn de kenmerken waarom ik voor dit vak heb gekozen. Samen met u een oplossing bespreken en daarna aan de slag! Je moet oog hebben voor detail en cosmetiek om de verwachting waar te maken. Het is een uitdaging om samen met mijn collega’s en moderne materialen het doel te bereiken. Daarom raak ik nooit uitgekeken op dit mooie vak!

Jan_2018.jpg

Jan van Noije

Productie medewerker

Het maken van schoenen voor u, waardoor u weer goed kunt lopen, is het mooiste wat er is!
Het vak is veelzijdig en nooit hetzelfde, waardoor er nog vele uitdagingen zijn die we bij Van Gils samen aangaan.

Zoe_2018.jpg

Zoë Stut

Productie medewerkster

Het bijzondere aan dit vak is dat er bij elke schoen iets anders moet gebeuren. En om dat zo mooi en onzichtbaar mogelijk te maken, is een hele uitdaging. En als dat dan goed gelukt is, is dat helemaal fantastisch! Ik ben in dit bedrijf op en top op mijn plek in de werkplaats. Ik vind het fijn om zo deel uit te mogen maken van het proces en u te helpen op een manier waar u echt iets aan heeft en blij mee bent.

Sylvia_2018.jpg

Sylvia Goedhart

Administratief medewerkster

SERVICE : “de zorg waarmee een bedrijf zijn klanten van dienst is”.
KLANTVRIENDELIJK : “rekening houdend met, inspelend op de wensen van de klant”.
Deze twee woorden zijn de key-woorden die bij mij zeer belangrijk zijn.
Ik ben pas tevreden als uw lichamelijke ongemakken tot het verleden behoren door orthopedische schoenen of steunzolen van ons en u hierdoor met een glimlach bij ons de deur uit gaat.
Het eerste contact bij ons mooie bedrijf heeft u met mij. Verwerking van uw aanvraag en de afhandeling, zoals met de zorgverzekeraar, dat doe ik voor u. Service en klantvriendelijkheid: Daar staat Van Gils Footcare bij mij voor!

Gini_2018.jpg

Gini Ketelaars

​Orthopedisch schoenmaker

Elke klant is een uitdaging. Of u nu voor orthopedische schoenen, steunzolen of een goed advies komt. Samen met u mag ik een passende oplossing zoeken voor uw problematieken. De functionaliteit, esthetiek en uw mening spelen hierin een belangrijke rol. Aan mij de taak om dat op de weegschaal te zetten en hierin een balans te vinden totdat er een passend eindproduct is ontstaan.
Zeg nou zelf, wat is er nu mooier dan een klant die met een lach de deur uit gaat.

Pim_2018.jpg

Pim Zirkzee

Orthopedisch schoenmaker

Problemen met de voeten of tijdens het lopen, het kan je erg beperken. Soms wel zo erg dat je de dingen die je graag zou willen doen niet meer wilt of kunt doen. Om voor u de best passende oplossing te leveren, vind ik het belangrijk niet alleen naar de technische kant te kijken maar ook naar wat u persoonlijk belangrijk vindt. Ik ga graag samen met u de uitdaging aan om uw wensen en behoefte te koppelen aan een mogelijke oplossing of het nu gaat om een steunzool, een maatschoen of een goed advies.