Propositie_Loopcentrum.jpg

NIEUW in regio Leiderdorp

Per 3 april hebben wij in Leiderdorp een Loopcentrum geopend. In dit centrum werken we samen met verschillende disciplines om alle soorten voetklachten te behandelen. U kunt bij ons nu ook terecht voor leuke stappers voor steunzolen, een behandeling van de medisch pedicure, podotherapeut en fysiotherapeut en natuurlijk blijven we uw adres voor modieuze orthopedische schoenen en steunzolen.

Opening_Loopcentrum.jpg

Loopcentrum geopend door Wethouder Joosten

Op vrijdag 5 oktober 2018 is het unieke Loopcentrum Rijnland officieel geopend door Wethouder Joosten van de gemeente Leiderdorp en ondernemers Luuk en Hein van Gils. Met zijn drieën “doopten” zij het pand met champagne.
Het Loopcentrum is gevestigd op het levendige industrieterrein De Baanderij. Wethouder Joosten benoemde in zijn woordje ook dat De Baanderij volop in ontwikkeling is en kansen biedt voor ondernemers. De ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid en veiligheid dragen hier aan bij.
Vitaliteit is een belangrijk speerpunt van de gemeente Leiderdorp, zo vertelt Joosten. Dit sluit perfect aan bij de missie van het Loopcentrum, daarom verwelkomd de gemeente dit Loopcentrum van harte.

Loopcentrum_Rijnland_01_staand_logo_LCR_pagina.jpg

Onze belofte

Wie vrij kan bewegen, is vrij in het hoofd. Want bewegen is meer dan verplaatsen.
Door beweging krijg je energie en zie je alles in perspectief.
Iedereen verdient dat gevoel van vrijheid.

Ieder mens moet kunnen gaan en staan waar hij wil. Of dat nou met grote passen is, juist stapje voor stapje of met een beetje hulp. Want
niemand verdient het om tot stilstand te komen.

Wij begrijpen waarom lopen zo belangrijk is. En wij zijn eigenwijs genoeg om te beweren dat we elke dag een klein verschil kunnen maken.
Voor elke voet een passende oplossing.

Ga waar je maar wilt en sta sterk in je schoenen.

Loopcentrum Rijnland

Inloopspreekuren.jpg

NIEUW Loop binnen tijdens ons voeten- of ruggen spreekuur

Voor sommige pijntjes in voeten, knieën en/of rug loopt u niet direct bij uw huisarts binnen. Soms ervaart u een te grote drempel om hier eens een afspraak voor te maken of denkt u dat het allemaal vanzelf weer over gaat. Wij denken dat dit een gemiste kans is om ergere klachten te voorkomen en daarom organiseren wij twee gratis inloopspreekuren:

Tijdens deze spreekuren krijgt u advies van meerdere disciplines, zodat uw klachten van meerdere kanten wordt belicht.

  • Spreekuur voetklachten
  • Gezonde ruggen spreekuur

Het spreekuur voetklachten wordt gehouden op de dinsdag in de oneven weken van 13.30 tot 14.30 uur.
Dit voetenspreekuur is multi-disciplinair; dat wil zeggen dat u enerzijds door onze orthopedisch adviseur en anderzijds door onze podotherapeut wordt bekeken.


Op dinsdag in de even weken kunt u terecht voor het “Gezonde ruggen spreekuur” tussen 11.00 en 12.00 uur.
Tijdens het “Gezonde Ruggen Spreekuur” kunt u uw rug- en houdingsklachten overleggen met onze fysiotherapeut en orthopedisch adviseur.

U hoeft voor beide inloopspreekuren geen afspraak te maken. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen.

schoenenwinkeltabs.jpg

Schoenenwinkel

In Loopcentrum Rijnland vindt u een ruime collectie schoenen waar ook uw steunzolen in passen. Met bekende merken als Lowa, Durea, Mephisto, Solidus en X-sensible is er een ruime keuze!
Ook kunnen we via een digitale scan bekijken of u voldoende heeft aan een comfortschoen of dat het nodig is dat bijvoorbeeld onze medisch pedicure, podotherapeut of orthopedisch schoenmaker mee kijkt voor advies.

Meer Informatie
Nelly_Cis_Pam_fototabs.jpg

Medisch Pedicure

Ook onze medisch pedicure met reuma- en diabetes aantekening is gevestigd in Loopcentrum Rijnland. Heeft u specifieke voetklachten of loopt en staat u veel, dan is een bezoek aan de pedicure aan te raden. Er zijn 3 pedicures werkzaam binnen het Loopcentrum:

Pam Heemskerk werkzaam op maandag en donderdag
Te bereiken op telefoonnummer 06 - 42 86 77 12
Nelly Remijn werkzaam op dinsdag en woensdag
Te bereiken op telefoonnummer 06 - 28 55 03 28
Francisca Dongelmans werkzaam op vrijdag
Te bereiken op 06 - 51 50 82 66

van links naar rechts; Francisca, Pam, Nelly