Propositie_Loopcentrum.jpg

NIEUW in regio Leiderdorp

Per 3 april hebben wij in Leiderdorp een Loopcentrum geopend. In dit centrum werken we samen met verschillende disciplines om alle soorten voetklachten te behandelen. U kunt bij ons nu ook terecht voor leuke stappers voor steunzolen, een behandeling van de medisch pedicure en we werken samen met een podotherapeut en natuurlijk blijven we uw adres voor modieuze orthopedische schoenen en steunzolen.

schoenenwinkelwebsite.jpg

Schoenenwinkel

In Loopcentrum Rijnland vindt u een ruime collectie schoenen waar ook uw steunzolen in passen. Met bekende merken als Lowa, Durea, Mephisto, Solidus en X-sensible is er een ruime keuze!
Ook kunnen we via een digitale scan bekijken of u voldoende heeft aan een comfortschoen of dat het nodig is dat bijvoorbeeld onze medisch pedicure, podotherapeut of orthopedisch schoenmaker mee kijkt voor advies.

Meer Informatie
Pedicurewebsite.jpg

Medisch Pedicure

Ook onze medisch pedicure met reuma- en diabetes aantekening is gevestigd in Loopcentrum Rijnland. Heeft u specifieke voetklachten of loopt en staat u veel, dan is een bezoek aan de pedicure aan te raden. Er zijn 3 pedicures werkzaam binnen het Loopcentrum:

Pam Heemskerk (werkzaam op maandag en donderdag), te bereiken op telefoonnummer 06 - 42 86 77 12
Nelly Remijn (werkzaam op dinsdag en woensdag), te bereiken op telefoonnummer 06 - 28 55 03 28
Francisca Dongelmans (werkzaam op vrijdag), te bereiken op 06 - 51 50 82 66