veiligheidsschoenen.jpg

Veiligheidsschoenen

Met voetproblemen toch veilig en comfortabel werken? Orthopedische Veiligheidsschoenen bieden de oplossing! Voor veel werkzaamheden zijn veiligheidsschoenen noodzakelijk. Van Gils Footcare is gecertificeerd en kan aanpassingen doen waarbij de certificering in takt blijft.

veiligheidsschoenen2.jpg

Veiligheidsschoenen

Met voetproblemen toch veilig en comfortabel werken? Orthopedische Veiligheidsschoenen bieden de oplossing! Voor veel werkzaamheden zijn veiligheidsschoenen noodzakelijk.

Uit onderzoek blijkt dat bij een groot aantal werknemers de standaard veiligheidsschoenen niet goed passen. In meer of mindere mate hebben deze werknemers voetproblemen, wat tot rugklachten, nekklachten en hoofdpijn kan lijden. Vaak is een kleine aanpassing van of in de schoen al afdoende, maar soms zijn speciale (semi-) orthopedische werkschoenen een betere oplossing.

Binnen de categorie veiligheidsschoenen zijn er een aantal mogelijkheden:

leesten_OSA_tabs_levertijd.jpg

Veiligheidsschoen op basis van maatleesten (Volledig op maatgemaakt OSA)

U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakte veiligheidsschoen, op basis van een door de orthopedisch schoenmaker vervaardigde cliƫnt-specifieke leest.

Neem contact met ons op voor meer informatie
Neskrid_Crow_Velcro_tabs_OSB_veiligheidsschoen.jpg

Semi-orthopedische veiligheidsschoenen (OSB)

De orthopedisch schoenmaker kan gebruik maken van diverse standaard Semi-orthopedische veiligheidsschoenen met een verdiepte leest en orthopedische stalen neus, waardoor meer ruimte in de schoen is voor de noodzakelijke aanpassingen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden
Neskrid_Bravo_tabs_standaard_veiligheidsschoen.jpg

Standaard veiligheidsschoenen (OVAC)

Natuurlijk kan ook gebruik worden gemaakt van het standaard veiligheidsschoenen programma met eventueel wat kleinere aanpassingen, zoals zoolverstijving, afwikkelingen, zool wiggen, schoringen, hak- en zoolverhogingen.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Voorbeelden veiligheidsschoenen

Neskrid_Beaver_II_voorbeeld1.jpg
Neskrid_Cherokee_II_voorbeeld.jpg
Neskrid_office.jpg